Home > Servicii oferite > Chiropractica

  english version
Servicii oferite
Diagnostic si tratament computerizat cu sistemul Quantum QXCI
 
Iridodiagnostic cu
camera digitala
Acupunctura
Homeopatie
Consultanta medicina generala
Kinetoterapie
Chiropractica
Masaj terapeutic
Terapie cu Bioptron
Colorterapie
Aromoterapie
EKG
Analize de sange
Tratamente complementare
Laserpunctura
Medicina europeana si traditionala chinezeasca

Chiropractica (Osteopatia)

Osteopatia trateaza oasele pentru a vindeca intregul organism

Osteopatia este stiinta care se bazeaza pe manipulari precise ale corpului pentru a-l adduce intr-o stare mai buna. Aceasta tehnica este indicata pentru a trata problemele de ordin musculo-scheletic si poate interveni in mod efficient in anumite cazuri de tulburari ale sistemului nervos.

Osteopatia (patologia oaselor) sau chiroterapia (terapia cu ajutorul mainilor) inseamna acelasi lucru: un sistem de diagnostic si tratament care porneste de la ideea ca mare parte dintre durerile si afectiunile de care suferim decurg din anormalitatile existente in structura corpului.

Terapia trateaza suferinte aparute la nivelul coloanei vertebrale (discopatii, spondiloze), diverse tulburari de statica (scolioze, cifoze), procese degenerative sau leziuni aparute in urma unor miscari bruste, dar si afectiuni care, aparent, nu au nici o legatura cu coloana vertebrala (oasele): ulcer duodenal, tulburari de somn sau de vedere etc.

Osteopatia este o terapie cu traditie in Rusia, SUA, Europa de Vest - mai recent, in Europa de Est. La noi, ea este cunoscuta intr-un cadru medical relativ restrans si, mai ales, la nivel teoretic, desi este recunoscuta oficial in practica medicala.

 
WebMediaDesign Medicina www.CevaCeCauti.ro Creare site Director web
Medicina naturista - Doctor Liana Comsa - Masaj terapeutic - Analize de sange - Laserpunctura - Homeopatie - Iridodiagnostic - Kinetoterapie - Chiropractica - Terapie cu bioptron - Colorterapie - Aromoterapie Diagnostic computerizat SCIO - Acupunctura